Tuinontwerpen van De Hark

De Hark tuinontwerp, het ontwerpbureau voor de regio. Onze tuinarchitecten zijn zeer gedreven en altijd op de hoogte van de laatste tuin-trends voor tuinontwerpen. Voor een nieuw aan te leggen tuin of voor het renoveren van een bestaande tuin bent u bij ons aan het juiste adres. WIj maken schitterende tuinontwerpen. Dankzij onze nieuwe ontwerpsoftware kunnen wij tuinontwerpen niet alleen in 2d maar ook in 3d presenteren. Na het tuinontwerp komt de inrichting van de tuin. Lekker met de handen in de modder dus. Ook dat kan de Hark voor u doen, evenals het onderhoud dat onvermijdelijk volgt bent u bij ons aan het goede adres! Voor goede tuinontwerpen ga je naar de Hark.

30% korting op alle planten als de Hark uw tuin ontwerpt!

Ontwerpsoftware

Betoverende tuinontwerpen

Tuinontwerp

Onze werkwijze bij tuinontwerpen

Als u wilt weten wat onze werkwijze is bij tuinontwerpen en welke kosten wij u in rekening brengen, kom dan eens vrijblijvend langs. Het is wel noodzakelijk om zeker twee weken van te voren een afspraak te maken. Bent u op de dag van de afspraak toch verhinderd en geeft u dat niet op tijd aan ons door dan zijn wij helaas genoodzaakt u €25,00 administratiekosten in rekening te brengen.

Onze tuinontwerpen

Tuinontwerpen met en zonder vijver. Tuinontwerpen met grint of tegels.

 

Tuinontwerpen voor binnen- en buitentuinen. Tuinontwerpen voor elke smaak.

Tuinontwerpen voor grote en kleine tuinen. Tuinontwerpen voor balkon en patio. Tuinontwerpen voor strakke en weelderige tuinen.